Нагелсман след успеха в Париж: Изненадани сме от дефанзивния футбол на ПСЖ (ВИДЕО)

Стефан Ралчев
Влизаме на реванша с по-добри карти от противника

Старши треньорът на Байерн Мюнхен Юлиан Нагелсман е доволен, че отборът му успя да вземе аванс след първия мач от осминафиналите на Шампионската лига срещу Пари Сен Жермен.

Четете в Букмейкър Рейтинги футболни прогнози за днес

Баварците спечелиха с 1:0 като гост с попадение на Кингсли Коман в 53-ата минута и могат да очакват малко по-спокойно реванша на 8 март на „Алианц Арена“.

„Изиграхме наистина много добри първи 25 минути, както и 20 след почивката. Бяхме малко изненадани, че владеехме толкова много топката. Играчите на Пари Сен Жермен бяха пасивни и успявахме да се преборим за спорните топки. У мен остана усещането, че нашият отбор беше изненадан от това колко продължително владее топката и колко прибрано играе ПСЖ. Знаех, че те ще изберат подобен подход, но не очаквах да са толкова пасивни и да не се опитват да си върнат топката.

След гола ни постепенно нещата се поизравниха игрово. Знаехме, че те разполагат със сериозна скорост в атака и на няколко пъти на затрудниха, въпреки че и при двете им най-добри положения имаше засади.

„Преднината ни е крехка, но това има определено значение, защото влизаме в реванша с по-добри карти от съперника. Пари Сен Жермен трябва да направи нещо повече, ако иска да ни победи“, каза Нагелсман.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P