Над половин отбор контузени и наказани в Асеновец (Асеновград)

Стефан Ралчев
Шестима почти сигурно пропускат визитата на отбора

Асеновец

Асеновец (Асеновград) гостува на Сокол (Марково) в мач от 31 кръг на Югоизточната Трета лига. Двубоят е в събота (20 април) от 17:00 часа в Марково, съобщава официалният сайт на Асеновец (Асеновград).

Най-малко петима футболисти пропускат двубоя за Асеновец. Двама са наказани след последния кръг – домакинството срещу Несебър. Това са Стоян Славков и Васил Богданов, които получиха пети жълти картони и пропускат по 1 мач.

Филип Колев е контузен, а Ивайло Грибачев също изпитва болки и почти сигурно ще отпадне за срещата. Нападателят Георги Георгиев също няма да бъде на разположение на треньорския щаб на асеновградчани.

Към тази група прибавяме и титулярния вратар Станимир Иванов, който е с извадено рамо. Срещу Несебър пази Халил Мюмюн, а негова резерва бе юношата Симон Петров.

„Макар домакините да са в долната половина на класирането и да се борят за оцеляването си, ще бъде трудно гостуване. Липсват ни доста момчета, което несъмнено ще се отрази“, споделиха от треньорския екип на Асеновец.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P