НА ЖИВО: Григор Димитров – Аслан Карацев

Стефан Ралчев
Двамата излизат в мач от 1/4-финал на Аустрелиън Оупън

Григор Димитров се изправя срещу Аслан Карацев (Русия) в мач от 1/4-финалите на Аустрелиън Оупън. Двубоят започва около 06:00 часа българско време рано сутринта във вторник (16 февруари).

Със сигурност двубоят на Григор Димитров би трябвало да попадне в телевизионното излъчване на Евроспорт, но ако нямате възможност, екипът на Букмейкър Рейтинги ви предоставя напълно безплатно и без регистрация линк за гледане.

Гледайте двубоя на живо ТУК

До момента двамата не са играли никога помежду си. Карацев е квалификант и дебютира на турнир от Големия шлем. Той е едва седмият дебютант в Шлема, който при първото си участие стига до 1/4-финалите.

На старта на турнира Григор Димитров се разправи с 3:0 сета срещу силния Марин Чилич, а след това мина през австралиеца Болт също с 3:0 сета. В третия кръг българинът имаше за съперник Пабло Кареньо Буста и поведе с 1:0 сета, когато в началото на втория сет испанецът се отказа заради контузия. На 1/8-финалите Григор Димитров се разправи и със световния №3 в световната ранглиста Доминик Тийм с 3:0 сета.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P