Миро Арабаджиев преди Световното пред БР: Запалих се по Португалия и Роналдо! Англия може да не оправдае очакванията…

Стефан Ралчев
Мирослав Арабаджиев е едно от лицата на спорта на Нова Броудкастинг Груп. В последните няколко години се превърна във водеща фигура в отразяване и коментиране на футболните двубои в каналите на медията. И сега на предстоящото Световно първенство в Катар Арабаджиев ще бъде едно от „остриетата“ на телевизията, която заедно с БНТ ще излъчва двубоите.

Арабаджиев1

Даваме думата на Миро Арабаджиев, който говори специално за Букмейкър Рейтинги. Очаквайте в следващите дни до Мондиала още интервюта с част от журналистите, които ще отразяват Световното в Катар:

-Всички задават въпроса – кой е твоят фаворит за световен шампион… Моят въпрос е в тази посока, но по-конкретно – защо избра да подкрепяш твоя фаворит – заради играч, симпатия към дадената страна, музика, храна или нещо друго…? И винаги ли си го подкрепял или сменяваш пристрастията си?
-Симпатиите ми към Португалия датират от 2004 година, когато европейското първенство се проведе именно в иберийската държава. В онзи период се запалих по Кристиано Роналдо, а покрай него имаше магьосници като Руй Коща и Деко. Като цяло харесвам много и отбора на Италия, които за съжаление няма да участват на предстоящото световно първенство, а там връзката стъпва до голяма степен на симпатиите ми към самата страна и всичко свързано с нея – музика, храна и семейни традиции.

Използвайки бонус код на bwin, имате още по-големи възможности за страхотни бонуси

-Кой отбор може да се провали тотално на Световното (справка, Франция стана шампион 1998 година, не излезе от групите 2002-а. Италия шампион 2006 г. – не излезе от групите 2010 г.; Испания шампион 2010 г. – не излезе от групите 2014 г., Германия шампион 2014 г. – не излезе от групите 2018 г.)?
-Отбор, който няма да оправдае очакванията, бих посочил Англия.

-Кой ще стане голмайстор на Световното първенство?
-Труден въпрос за еднозначен отговор. Погледите ще са насочени към хора като Роналдо, Меси, Хари Кейн… пропускам някого със сигурност. Ще се придържам към пристрастията си и ще кажа Роналдо.

-Ако зависи от теб, къде би искал да има Световно първенство и защо?
-САЩ, защото когато българският национален отбор е трупал победи през 94-та зад Океана съм бил малък, за да гледам мачовете.

-Какъв е споменът от първото ти Световно първенство? Имаш ли някаква случка, която е останала в съзнанието ти?
-Световното през 2002 година в Япония и Южна Корея. В главата ми е останал онзи силен отбор на бразилците, прическата на Роналдо, а и приятната изненада Сенегал.

-Ако имаш възможност да се върнеш в миналото, кое Световно би искал да гледаш?
-САЩ 1994 заради споменатите причини на предходния въпрос.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P