до 200 лв начален

бонус спорт

Вземи бонус

Министърът на спорта предупреди ЦСКА за стадиона

Стефан Ралчев
До края на месеца трябва да бъде одобрен проекта за новото съоръжение

Министърът на младежта и спорта – Весела Лечева, разкри подробности около съвместното дружество с ЦСКА за стадион „Българска армия“. Според нея, до края на този месец трябва да бъде одобрен идейният проект за съоръжението в Борисовата градина.

Ползвайте бонус код от Уинбет за още повече бонуси и индивидуални оферти

„В средата на февруари беше създадено дружеството „Спортни имоти Българска армия“, в което равни дялове имат футболен клуб ЦСКА и държавата чрез своето дружество „Сердика спортни имоти“ ЕАД. „Сердика спортни имоти“ ЕАД е акционер с 50% дялово участие (28 498 000 лева) от всички акции от капитала на новото дружество. Като първа и необходима стъпка за апортната вноска от страна на ЦСКА бяха преведени по сметките на съвместното дружество 7 124 500 лева. Това са 25% от средствата, които трябва да бъдат дадени от страна на клуба. До края на март трябва да бъде одобрен идейният проект“, заяви Лечева пред БТА.

„В документите за съвместното дружество се разписани ясни срокове за всичко и, ако те не бъдат спазени, може да се пристъпи към разваляне на дружеството. Надявам се да не се стигне до подобен сценарий, защото новият стадион на ЦСКА е желан от всички фенове на клуба. На този етап всичко върви по план, държавата и ЦСКА взаимодействат в името на развитието на спорта“, заяви още Лечева.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P