Медведев с титла №19 от 19 различни турнира

Стефан Ралчев
На финала в Маями руснакът надви Яник Синер

Руснакът Даниил Медведев е новият шампион в турнира по тенис на твърда настилка от сериите „Мастърс 1000“ в Маями. Във финала той се наложи със 7:5, 6:3 над италианеца Яник Синер. За Медведев това е 19-а титла в кариерата, която идва в 19-и различен турнир.

В Букмейкър Рейтинги може да намерите нашите футболни прогнози

В първите десет гейма на мача противниците се движеха плътно един до друг и не си позволиха един от тях да се откъсне. Така се стигна до заключителните два гейма от сета, които бяха безупречно спечелени от Медведев и той затвори първата част при резултат 7:5.

Това даде импулс в играта на руснака, докато италианеца почувства физическо неразположение развръзката във втория сет дойде значително по-бързо. Медведев игра вдъхновено и спечели първите си две подавания, с което тотално отказа съперника и приключи мача, печелейки втория сет с 6:3.

За победата си Медведев ще прибере над 1,2 милиона долара от общия награден фонд от 8,8 милиона. Освен това той ще вземе и 1000 точки за световната ранглиста, с които ще се изкачи на четвърто място.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P