Мъж обра букмейкър, заплаши служителите с нож! (СНИМКА)

Стефан Ралчев
Неприятен инцидент се разигра в офис на букмейкър в английския град Линкълн (графство Линкълншър). За щастие всичко се разминало без пострадали, но престъпникът е действал като изпечен криминален герой, предават медиите на Острова.

Преди няколко дни непознат нахлул в букмейкърски офис на компанията „Корал“ в Линкълн (град, който се намира на около 200 километра северно от Лондон) и заплашил служителите с нож.

Инцидентът е станал около 6:30 часа сутринта на улица „Линкълн Хай Стрийт“, а мъжът е извадил  нож и е заставил касиера да му предаде всички налични пари от касата.

Естествено, доста изплашен, касиерът е дал цялата налична сума, която местното издание „Линкълншър Лайв“ не споменава. „Няма пострадали или наранени служители, но целият персонал е доста изплашен“, съобщават от офиса на букмейкъра. След случилото се мъжът изчезнал с велосипед към центъра на града.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация