Масов протест срещу управлението на БФС: Бербатов подкрепи феновете

Стефан Ралчев
Феновете замерят сградата на футболната централа с кивита

Стотици фенове на ЦСКА и представители на клубове от цялата страна изразиха искането си за оставка на настоящото ръководство на БФС пред сградата на централата в Бояна.

Протестиращите против управлението на БФС от сегашното ръководство начело с Борислав Михайлов замеряха сградата на футболния съюз с кивита.

betano bulgaria дава високи коефиценти за българските мачове

Някои от буквите на надписа „национална футболна база“ и „парк хотел Бояна“ се счупиха от хвърлените по тях предмети, а кутия с боя заличи информацията кога и от кого е открита базата на националите. Сред дошлите за протеста пред сградата в Бояна бе и бившият треньор на ЦСКА, Черно море и Локомотив Пловдив Александър Станков.

След 17:20ч. протестиращите се отправиха към Околовръстния път, след което се отправиха на шествие към булевард „България“, където за малко блокираха движението.

––––––––––––––––––––

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов разкритикува протестиращите фенове, които замеряха базата в Бояна с плодове. Той коментира и срещата си с ръководството на Левски.

„Както обещах, дойдох, защото подкрепям солидарността към малките клубове. Това е най-важното в случая. Щом си голям, трябва да помагаш на малките. Такова обединение в трудни времена е много важно.

Не е начинът да се замеря с киви. Имаме добра база, тя не е виновна за това, което се случва. Призовах за мирен протест, не одобрявам подобни прояви. Не съм ги видял, защото не съм бил тук, но ако бях, щеше да се случи обратното. Ще говоря с хората. Ние сме различни.

 

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P