Мартин Стоев изригна: Шайка неблагодарници, взеха ми най-добрата фирма…

Стефан Ралчев
Легендарният състезател и треньор на нож срещу федерацията

Легендарният бивш състезател и селекционер на националния отбор по волейбол Мартин Стоев избухна срещу ръководството на на федерацията.

Четете в Букмейкър Рейтинги прогнози за футбол

Без да посочва конкретни имена, той нарича членовете на управата “шайка неблагодарници” в публикация в социалните мрежи.

Причината е, че договорът му начело на младежите, с които постигна множество успехи, не бе подновен, а в същото време не му бе поверен и мъжкия национален отбор.

Стоев посочи, че би се завърнал при условие, че получи дългосрочен договор и в крайна сметка поста зае Пламен Константинов.

“Моята фирма. Свърши се! Свърши се каръшката 2022 година. Три медала, но кръшка. Дай Боже, когато сме най-зле, да сме като сега. Но аз съм максималист и през 2023 година ще гръмнем както никога. Не сме безгрешни, но сме истински. Шайка неблагодарници ми взеха най-добрата фирма, но…”,пише Стоев.

“Животът не е само волейбол. Очаквам всякакви успехи – житейски, спортни… Когато имам какво повече да кажа, ще намеря начин да стигне до всички”, каза Стоев пред „Мач Телеграф“, като не пожела да разкрие плановете за предстоящата година.

 

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P