Markeloff срещу S1mple: NAVI и 1xBet на път да ни зарадват със сблъсък на титаните на CS: GO

Стефан Ралчев
Когато става въпрос за електронни спортове, броят на любителите на този вид състезания расте ежедневно, дори ежечасно. И има защо. Зрелището е гарантирано…

NAVI e-sports 1xBet

Natus Vincere със сигурност е една от най-старите, най-популярните и успешни e-Sports организации. През последното десетилетие неговите играчи изминаха дълъг пот – от старта в малките интернет кафенета до спечелването на многобройни титли на международната сцена. Всичко започна с легендарната серия CS 1.6 с участието на Markeloff, Ceh9 и други. Сега феноменът продължава, като феновете полудяват по някои NAVI играчи на CS: GO.

Години наред феновете обсъждат коя епоха има по-силен отбор. Дойде време NAVI заедно с партньора си 1хBet да разрешат този спор завинаги. Как?! Като организират сблъсък между два легендарни състава. Кой ще бъде победител – пионерите от зората на създаване на играта, превърнали се в безспорни CS икони, или младите таланти, които са част от ежедневните непрестанни турнири?

Old school vs new school, NAVI 2010 vs NAVI 2020 – това е най-доброто шоу за настоящото лято!

Всичко започна от Arsenii Ceh9 Trynozhenko (бивша звезда на CS 1.6 на NAVI), към която впоследствие се присъедини капитанът на настоящия отбор на NAVI CS: GO Kirill Boombl4 Mikhailov. Феновете видяха това като възможност стари и настоящи играчи на NAVI да демонстрират уменията си по време на игра, а 1xBet е основен двигател в този дългоочакван спектакъл.

Двубоят е предвиден да се проведе на 1 август. И тъй като NAVI има фенове по цял свят, тази битка между поколенията ще бъде излъчена на руски и английски език от студиото на Maincast по съответните им канали:

https://www.twitch.tv/csgomc_ru
https://www.twitch.tv/csgomaincast

Освен това 1xBet е подготвил няколко допълнителни изненади за най-отдадените фенове на Natus Vincere. Повече подробности ще бъдат обявени скоро.

1xBet е една от най-бързо развиващите се марки за залагания в света. Компанията предлага над 2000 пазара, като безспорно е една от водещите в електронните спортове, включително Dota 2, CS: GO, LoL и други. Компанията е основен спонсор на няколко e-Sports организации, сред които NAVI, Cascade Esports и HellRaisers Esports.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P