Марица надви Спартак в дербито на Пловдив при 15-годишните

Стефан Ралчев
„Жълто-сините“ спечелиха с 3:2

Марица Пловдив“ U15 (2009) постигна победа с 3:2 над „Спартак“ (Пловдив) в среща от 25-ти кръг от шампионата в Зонална група U15. Двубоят се игра на стадион „Тодор Диев“ в неделя, пише сайтът на Марица Пловдив.

Момчетата на Красимир Иванов спечелиха заслужено, като показаха добра игра и характер. Виктор Маринов, Валентин Маринов и Георги Мартинов реализираха головете за „жълто-сините“.

„Марица“ U15 (2009) заема 6-то място с 34 точки. В следващия кръг, на 27 април, маричани са домакини на „Сливен“, който се намира на пето място в класирането.

В Зоналната група U14 момчетата на Величко Величков от набор 2010 загубиха гостуването си на „Спартак“ (Пловдив). Маричани имат в актива си 23 точки, с 13 повече от следващия го в касирането тим на „Спартак“. На 27 април „жълто-сините“ ще бъдат домакини на „Чавдар“ (Пловдив).

В Областната група U17 „Марица“ (2007) загуби с 3:2 гостуването си на „Асеновец“. Възпитаниците на Димчо Беляков бяха неубедителни в този мач и го загубиха. Венцислав Кралев и Мартин Задума от корнер бяха точни за „Марица“. Тимът заема второ място с 46 точки, на 3 зад лидера „Спартак“ и на 6 пред третия „Сокол“ (Марково). На 28 април маричани са домакини на „Юнайтед“ (Пловдив).

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P