Мъри Стоилов: НАП да не се занимава постоянно с Левски!

Стефан Ралчев
Лечков да внимава какво говори за футболистите на Левски, защото Сливен го няма от 15 години на картата…

За Румен Спецов не е най-доброто решение да се занимава постоянно с „Левски“, заяви треньорът на „сините“ Станимир Стоилов в отговор на изпълнителния директор на НАП.

В предаването „Тази сутрин“ по bTV Спецов бе категоричен, че ако клубът не си плаща задължения в срок, то ще спре да съществува.

PalmsBet онлайн предлага много бонуси и индивидуални промоции

„Да, имаме задължения, които ще се опитаме да изпълним, но чак Спецов да решава какъв ще е „Левски“… няма да се случи! Ако се огледа, сигурно в цялата държава не са събрани данъците. Не е най-доброто решение за него да се занимава постоянно с „Левски“. Ние имаме достатъчно човешки и морален ангажимент за разлика от много хора в тази държава. Гарантирам, че „Левски“ ще изчисти всичко“, каза Стоилов пред медиите преди заминаването на тима за лагер в Боровец.

„Тези задължения не са трупани само от нас, трупани са от години, но НАП тогава не се е сещал да коментира. В България се коментира „Левски“, когато им е удобно на някои“, добави още треньорът.

Стоилов коментира и случващото се в националния ни отбор: „Проблемите на българския футбол съм ги казвал – нямаме стадиони, нямаме достатъчно бази, но най-големият проблем сме ние треньорите и футболистите. Не е проблем оставката, а назначаването. Трябва много добре да се мисли кой ще е следващият треньор на националния отбор. Имаме нелош отбор, който не може дълго време да намери пътя към победата. Аз не си спомням да сме изиграли мач, в който някой от нас да е доволен.

Не трябва да бягаме от нашата отговорност и да прехвърляме вината на играчите. Ако броим подмладяването с футболисти от по 28 години, значи сме сбъркали какво е подмладяване. ова не е подмладяване. Глупости си говорим, всеки се прави, че не чува. Ръководството на футболния съюз също трябва да помисли за развитието на футбола. И Лечков, и Костадинов знаят рецептата, но от 15 години не са я намерили. Лечков да внимава какво говори за футболистите на Левски. Сливен от 15  години ги няма на картата“.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P