Мъри след трусовете в Левски: Утре или вдругиден ще кажа моето мнение, но сте умни хора, досещате се…

Стефан Ралчев
Всичко случило се в последната година е видно

Мъри Наско

Старши треньорът на Левски отказа да коментира провелото се Общо събрание на акционерите и отстраняването на изпълнителния директор Иво Ивков. Той заяви, че утре или вдругиден ще обяви решението си, което „няма да е изненадващо“.

Палмсбет предлага специални бонуси за мачовете на Левски

„Сега разбрах какво искат да ме питате и какво се е случило на Общото събрание. За мен лично е по-важно, че Левски има след два дни мач. Или утре, или вдругиден ще ви кажа каквото имам да ви казвам и моето решение. По-важно е мачът да мине и след това ще разберете всичко. Отборът трябва да се концентрира. Всичко ще разберете утре или след мача. Не искам преди мача да има напрежение“, каза Стоилов.

„Разбрах само откъслечни фази. Другият ден ще коментирам каквото имам да казвам. Това, което се е случило с отбора на Левски през последната година, е видно. Всичко е видно на книга, на тефтер и на терена. Не мога да знам от там нататък какво е станало“, добави той.

„Няма да ви изненадам кой знае колко с моите отговори утре. Да видим мача. В момента най-важното е Левски да спечели мача в събота с Локомотив София. Моите отговори няма да избягат. Умни хора сте, ще разберете за какво става въпрос“, каза още наставникът на „сините“.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P