Мъри след 10-тия пореден неуспешен мач: От лед отидохме на разорани ниви

Стефан Ралчев
За съжаление, за пореден път не ни се получи и всички сме разочаровани

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов говори след равенството 1:1 като гост на Пирин в Благоевград в мач от 20-ия кръг.

PalmsBet предлага атрактивни коефициенти и бонуси на клиентите си

„Никога не е приятно, когато Левски не успява да побеждава. Не успяхме да си реализираме ситуациите, които създадохме. Пирин бяха по-мотивирани от нас да печелят единоборства през първото полувреме. Пропуснахме две или три ситуации, които бяха спасени от вратаря на Пирин“, започна Станимир Стоилов.

„От лед отидохме на разорани ниви. Сами видяхте сложността на терена, която пречи на комбинативността. За съжаление, за пореден път не ни се получи и всички сме разочаровани“, продължи Мъри.

„Имаше почти всички условия за футбол, имаше хубава публика, хубаво време, но нямаше хубав терен. Вратарят на Пирин успя да спаси нашите ситуации. Да търсим оправдание – не е редно, такива са условията, Левски ще продължи да се бори“, коментира наставникът на Левски.

„Мисля, че имаме идея как да играем. За качество на футбола не искам да говоря. Когато сме цял състав и всички футболисти са здрави, Левски ще изглежда по различен начин, защото има добър набор от футболисти“, каза още Мъри.

На въпрос дали Левски ще се подсили с още едно ново попълнение, Станимир Стоилов отговори: „Имаме разговори с определени футболисти, но утре ще видим какво ще се случи“.

Старши треньорът на „сините“ бе запитан дали провалената сделка за собствеността на Левски е повлияла на футболистите: „Нормално да тежи, след като 6 месеца чакахме всичко да се случи по най-добрия начин за Левски. Всички работихме, за да се случат нещата. Има неясноти относно бъдещето на клуба, тъй като действията ни бяха подчинени на сделката. Не е приятно – трябва да се намери решение. Нормално е да има спад. Единственият спад, който нямаме е подкрепата на нашите привърженици и футболистите са задължени да ги зарадват с добра игра и победи“.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P