до 200 лв начален

бонус спорт

Вземи бонус

Мъри се подразни: Кажи каква прозрачност?! Не говори като страхливците през Дунава…

Стефан Ралчев
Жокерът привърженици гарантира бъдещето на Левски

Треньорът на Левски Станимир Стоилов коментира пред репортерите след контролата със Струмска слава, спечелена от „сините“ с 3:0. Специалистът говори за бъдещето на клуба от „Герена“ и пропадналата сделка с „Юнайтед Груп“, като се подразни на въпрос относно прозрачността.

PalmsBet предлага атрактивни коефициенти и бонуси

„Футболисти, които нямат игрови минути, получиха игрова практика, както казваме. Доволен съм особено от първото полувреме, доволен съм от желанието, старанието, много от младите поиграха, въпреки че теренът пак беше замръзнал. Получи се добра тренировка мога да кажа. Провалената сделка? Не е приятно, когато дълъг период от време се чакат положителни решения за клуба, ще мислим тези дни каква ще е следващата стъпка на клуба. Все още нямаме идеи – когато имаме, предполагам, че ще се каже каква ще е следващата стъпка. Като клуб, каквото трябваше да свършим – чист клуб, успяхме да свършим, но ангажиментите и натрупвания, които са били отпреди, са извън нашите възможности.

До един-два дни ще стане ясна каква ще е стратегията, на този етап нямаме идея. При всички положенията, след като бяхме докарали нещата до една важна стъпка за българския футбол изобщо и за Левски – да станем нормален европейски клуб, без данъчни задължения и със собствен стадион, бяхме близо. Ще търсим нови хора, имаме спонсор, може и кампания да направим. До няколко дни ще обявим – ясно е, че всички левсакри трябва заедно да сме в този важен момент. Всичко почти беше изчистено, оставаше най-важната стъпка, но няма да оставим нещата така. Тежко ще бъде, но трябва да се обединим и да представим план и стратегия. Естествено, нуждаем се от всеки левскар.

Какво значи прозрачност?! Кажи, а не като всички страхливци да ми говориш през Дунав. Имаше одит, няма сделка. Какво по-прозрачно от това? Предоставили сме каквото трябва. Това е прозрачност, и тяхната компания е прозрачна. Конкретно ми кажете! И аз си задавам въпроси. Всички дългове на Левски ги има в текущото състояние на клуба, отваряйте и ги пускайте в медиите. Кое не е прозрачно? Да кажем. По-прозрачно от това няма!

Световна компания имаше интерес към Левски, официално накрая отказаха. Винаги можем да разчитаме на подкрепата на левскарите. Левскарите си спасяваха клуба. Жокерът „привърженици“ гарантира бъдещето на Левски!

Умишлено търсим други решения, за да не поставяме нашите привърженици под напрежението да помагат допълнително. Достатъчно е да си купуват карти, фланелки, артикули и да присъстват на стадиона. Тяхната подкрепа е голяма! Привържениците са крайният жокер, който според мен ще включим в тази кампания. Бъдещето не е толкова страшно. Голяма част от задълженията в момента не са лицензионни. Има някакво задължение, което е след 3-4 години“, заяви Станимир Стоилов.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P