Мъри: Не съм доволен! Трябваше да отменят напълно наказанието на Левски

Стефан Ралчев
Труден мач, но играхме лежерно срещу Берое, добави специалистът

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов изрази несъгласие относно промененото наказание на клуба след инцидента с пострадалия физиотерапевт на ЦСКА. Както е известно, първоначално Дисциплинарната комисия наложи наказание на Левски с 1 мач без публика, но впоследствие Апелативната комисия го намали със затваряне единствено на Сектор А.

Вижте какви коефициенти и бонуси предлага оператора Палмс Бет

„Не, не съм доволен. След като казват, че няма доказана повреда на лицето, трябваше да отменят наказанието, както при други отбори“, коментира Станимир Стоилов веднага след победата над Берое с 1:0 в Стара Загора.

За срещата наставникът на сините каза: „Труден мач, доволен съм от победата. Нашият отбор се представи според очакванията. Леко лежерно, нямаше агресия в атака и в защита. Игра достатъчно, колкото, за да спечели. Трябва да имаме повече динамика, повече агресия, за да вкараме втори гол. Въпреки че нямаше проблеми пред нашата врата, трябва да играем по-добре.”

„Думата лежерно не е най-точната. Трябваше повече футболна агресия, имаше леко разконцентриране. Нямаше живец и амбиция. Играхме просто, за да вземем трите точки”, каза още специалистът.

„Ранният гол дойде навреме. Трябваше да натиснем по-агресивно в атака, за да вкараме втри гол и да затворим мача. Имахме положения Стилът на Левски трябва да бъде доста по-динамичен. Очаквам да играем добре пред нашата публика. Очаквам всички футболисти да подобрят агресията и динамиката в събота. Имаме достатъчно време, а да играем по най-добрия начин.В линията на защитата се справихме добре, но не можахме в предни позиции да бъдем по-агресивни, за да отнемаме топката”, допълни наставникът на „сините”.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P