Мъри и Наско на крака за играч на Пирин (Благоевград)

Стефан Ралчев
Сините искат Чебрайлс Макрецкис

Лично собственикът на Левски Наско Сираков и треньорът Станимир Стоилов се срещнаха с набелязания за трансфер играч на Пирин Чебрайлс Макрецкис. Това се случи след домакинството на орлетата на Черно море (0:1) в понеделник, разбра „Тема Спорт“.

Палмс Бет предлага високи коефициенти за мачовете на Левски

Както е известно, от „Герена“ опитаха да вземат играча като свободен агент, но той не се съгласи. Латвиецът предпочете да е лоялен към благоевградчани. Така той постъпи и при предложение да премине в Ботев Пд без пари, което отхвърли. За правата на играча орлетата искаха над 50 хиляди лева. Сума, която от „Герена“ отказваха да платят.

Сините обаче са провели и разговора с агента на латвиеца, който като юноша е преминал през Байер Леверкузен и Борусия Дортмунд. И са постигнали споразумение той да подпише предварителен контракт, който да влезе в сила от лятото, ако до късно снощи не бъде постигнато споразумение с Пирин за трансфер.

22-годишният универсален футболист хвана окото на Мъри именно с изявите си срещу сините в пролетния двубой между двата отбора на „Христо Ботев“, завършил 1:1.

 

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P