Марадона стана треньор и призна: Бях болен и изгубен, разпадах се…

Стефан Ралчев
Аржентинската футболна легенда Диего Марадона беше представен като нов треньор на втородивизионния мексикански Дорадос. На първата си пресконференция Марадона обеща да работи здраво и да го издигне на ново ниво. 

Любопитното е, че аржентинецът пое и функциите на почетен президент на беларуския Динамо Брест, като обеща да вложи лични пари за трансфери, но от дълго време не се е появявал в страната.

„Дошъл съм да работя, а не на ваканция. Мога да дам на футболистите мотивация. С нас ще е трудно да се играе“, заяви Марадона, който изглеждаше доста изморен от пътуването до Мексико.

Дон Диего призна още, че е бил болен, визирайки пристрастеността си към наркотиците, но се е излекувал преди 15 години благодарение на помощта на своите дъщери.

„Искам да дам на Дорадос това, което изгубих, когато бях болен. Сега искам да виждам слънцето и да си лягам в леглото всяка вечер. Преди доста време не използвах изобщо леглото си. Дори не знаех какво е възглавница“, заяви Марадона.

„Когато оставих наркотиците преди 15 години, хората казваха, че няма да направя нищо повече в живота си. Бях се изгубил, разпадах се. Това бе крачка назад, а един футболист винаги иска да върви напред. Сложих край на това благодарение на моите дъщери“, допълни изповедта си Дон Диего, който с поведението си по време на Световното първенство в Русия по никакъв начин не убеди, че наистина се е справил със зависимостите си.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P