Манчестър Сити обяви първото си ново попълнение

Стефан Ралчев
Клубът подписа с вратаря Скот Карсън

Манчестър Сити официално обяви привличането на вратаря Скот Карсън, който се превръща в първото попълнение на клуба през настоящия трансферен прозорец. Договорът на 35-годишния ветеран е за един сезон.

Може да прочетете нашия цялостен анализ за Bwin

Стражът пристига в Сити като свободен агент, след като договорът му с Дарби Каунти изтече. През последните два сезона той игра като преотстъпен в Сити, но записа само един мач за тима – победата с 4:3 при гостуването на Нюкасъл в Премиър лийг през май. Стражът е бивш английски национал, като има 4 мача с екипа на “Трите лъва”. Освен за “гражданите” и “овните”, на клубно ниво той е играл и за Лийдс, Ливърпул, Шефилд Уензди, Чарлтън, Астън Вила, УБА, Бурсаспор и Уигън.

“Скот допринася за състава с огромните си познания. Той е бивш национал, който е играл в множество големи мачове по време на дългата си кариера. Ние знаем, че той винаги е готов да играе, ако се наложи да разчитаме на него. Момчетата го обичат и знам, че неговият опит е от голяма помощ за Едерсон и Зак Стефен”, добави спортният директор Чики Бегиристайн.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P