Малките бели тигрици на тренировка с националните треньори

Стефан Ралчев
В заниманието се включиха и звездите на мъжкия национален отбор

Днес в зала ОЗК Арена Бяла се проведе тренировка на хандбалния отбор на Бяла – девойки, под вещото ръководство на треньори и играчи от  мъжкия национален отбор, по покана на ръководството на клуба и кмета на Община Бяла Димитър Славов. Това става традиция – при лагери  на национални отбори в Бяла, младите хандбалистки на Бяла да черпят хандбални умения от треньорите на националните отбори, пише официалният сайт на хандбален клуб Бяла.

В нея взеха участие Илиян Василев – селекционер на мъжкия национален отбор, който пристига от Франция за лагера на отбора в Бяла; Светлин  Димитров – играещ помощник- треньор на мъжките национали, играещ в Шарт (част от френската първа лига, едно от най-силните първенства в света); Николай Петков – вратар на националния отбор, играещ в Германия, както и Георги Андреев – отговорник за националните отбори.

Девойките от Бяла имаха възможността да се докоснат до професионализма на играчи, доказали се не само в България, но и в европейския елит.  Проведоха тренировка по високите стандарти на националните отбори и вече имат самочувствието, че принадлежат към един успял и винаги развиващ се екип.

ХК Бяла, ръководството на тима и Община Бяла винаги са имали отлично партньорство с екипа на националните отбори, за което изказват  благодарности. За нас е удоволствие да работим с опитен специалист като Илиян Василев, доказал се като състезател и треньор в страна олимпийски шампион – Франция. От своя страна Василев сподели, че за него е голямо удоволствие да бъде тук и да сподели своя опит и експертиза. Той сподели,  че на него България е дала много и затова иска да даде колкото може повече за развитието на спорта у нас.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P