Майк Тайсън: Отхапах ухото на Ивендър, но спечелих пари от това

Стефан Ралчев
Така че не мога да се обвинявам за постъпката си, добавя Железния

Майк Тайсън отдавна има своето място сред най-великите боксьори в историята. Той е един от безспорните световни шампиони в тежка категория. Освен големите успехи на ринга, Железния Майк е известен и със скандалите. Един от тях беше когато захапа за ухото Ивендър Холифийлд през 1997 г. Това си остава и до днес един от най-скандалните моменти в историята не само на бокса, а на целия спорт.

Четете в Букмейкър Рейтинги най-добрите прогнози за мачове

Тайсън загуби с дисквалификация от Холифийлд, който преди това го беше нокаутирал през 1996 година. Железния отнесе доста критики за този свой ход, но вярва, че това е най-хубавото нещо, което е правил в живота си.

„Ще кажа нещо много смешно и не искам да изглежда като лошо възпитание. Но това е най-доброто нещо, което съм правил – това, че го ухапах по ухото. Не че исках да му хапя ухото, но беше добре от бизнес гледна точка. Да, това е“.

„Дори не съм се замислял. Все пак си мисля колко пари съм изкарал от това. Поглеждам назад след 3 или 4 години и си казвам: „Уау, ето колко пари направих ?“ Ето това ми е смешно. Да, ухапах му ухото, но спечелих пари от това.  Така че не мога да се обвинявам за това.“, обяви Тайсън пред Boxing Social.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P