Майнц сериозен фаворит срещу Херта според Bwin

Стефан Ралчев
Двата тима играят тази вечер от 21:30 часа българско време

Майнц посреща Херта днес от 21:30 часа българско време в пореден мач от немската Бундеслига. Домакините са фаворити според букмейкърите и това изглежда логично, след като са на 6 място с 10 точки след три победи, равен и две загуби.

Гостите от Берлин пристигат със скромните 5 точки от едва една победа, два равни и три загуби, но пък не загубиха последните си два мача – победа над Аугсбург като гост и равенство у дома срещу Леверкузен 2:2.

Bwin Ревю фаворизира доста домакините, като предлага коефицинет 1.70 за единица. Равенството е оценено доста високо – 4.00, докато двойката се оценява на 4.50.

Имайте предвид, че в състава на Херта има доста контузени състезатели, както и наказан заради червен картон. Така че преди залозите е хубаво да видите колко от тях евентуално могат да играят срещу Майнц и дали ще бъдат в групата за срещата.

В последната среща между двата отбора Майнц победи в Берлин с 2:1 през миналия сезон, а преди това спечели и домакинството с 4:0. На практика Херта за последно спечели трите точки срещу този противник през месец март 2019 година. Последваха 6 мача, в които Старата дама не спечели нито един – 4 победи за Майнц и две равенства.

Онисиво от състава на домакините се превръща в основен голмайстор, като до момента има реализирани 3 попадения (сред лидерите по този показател е в Бундеслигата).

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P