Любо Пенев за целите в ЦСКА: Купа, Европа, шампион – това е!

Стефан Ралчев
Имаше леки неравности, нещата са изчистени

Любослав Пенев даде първа пресконференция като треньор на ЦСКА преди утрешния първи полуфинал за Купата на България срещу Лудогорец.

Футболист на ЦСКА, на който му минава през главата да не се бори за победа, няма място в клуба. Това е и трябва да е ясно на всички – на нас, на феновете. Мина една седмица от работата ми с отбора, доволен съм, че момчетата се адаптират към новите изисквания. Пълна промяна за пет дни е много трудно постижима. Момчетата са наясно, че трябва най-бързо да се адаптират към изискванията на старши треньора.

Не се притеснявам от това, че сме първо домакини, после гости. Да не досаждам, но пак ще кажа, че винаги моите футболисти играят за победа. Ще се надиграваме с Лудогорец. Два мача, може да има продължения, може да има дузпи. Няма да издавам пред вас какво готвим и какво не. Купа, Европа, шампион – това е! Пред ЦСКА се поставят само високи цели! Така ги виждам аз нещата.

По-скоро ги разсмиват някои неща – нито ще сменям капитаните, нито съм ги глобявал, нито съм ги обиждал. Това не е истина, тя идва от „доброжелатели“. Момчетата се разсмиват даже. Уверен съм в това, което правя. И аз се подобрявам с времето, въпреки че и аз съм бъркал, нормално, човек съм. Спокоен съм и вярвам на момчетата, защото виждам как работят – с професионално отношение към тренировките.

На въпрос относно пререкания с ръководители в клуба по време на предишния му престой, имайки предвид Стойчо Стоилов, Пенев отговори: “Имаше неравности преди, имал съм разговори, нещата са изчистени, това е засега“.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P