Любо Пенев: Пак конгрес, оперативки, съвещания… Дано е по-прозрачен

Стефан Ралчев
Никой от Берое не се е свързвал с мен, допълни бившият треньор

Доскорошният треньор на ЦСКА  Любослав Пенев коментира предстоящия Конгрес на 12 октомври. Преди около 4 години той бе един от съперниците на Борислав Михайлов на тогавашния Конгрес.

Четете футболни прогнози от специалисти на Букмейкър Рейтинги

„Пак конгрес, пак оперативки, съвещания и т.н. Надявам се конгресът да бъде малко по-ясен, по-прозрачен и по-истински, а не като последния път. Ако трябва да се върна назад не бих променил нищо. Участие перфектно, кампания перфектна. Въпросът е, че после всичко се покрива, в деня на конгреса. Вие всички знаете какво се случи, защо се случи и кой го провокира. Да видим. Дано да бъде малко по-ясен за хората, които се интересуват“, заяви Пенев пред колегите от Dsport.

„Чета неща в пресата, които не отговарят на истината. Дали ще поема Берое? Никой от клуба не се е свързвал с мен. Това трябва да е ясно и точно. Стара Загора е футболен град, сериозна публика, която обича и подкрепя отбора си. Това е много важно. Добри условия за работа. Даже имам приятели в Стара Загора“, каза Пенев.

Той заяви, че винаги е готов за нови предизвикателства. „Разбира се, че съм готов за нови предизвикателства. В момента наблюдавам мачовете като в България, така и от чужбина. Следя как се развиват отборите и какво се случва в нашия футбол. Такава ми е работата. Да, имам различни оферти и опции. Въпрос на разговори. Не искам да избързваме с отговори и коментари. Ако има нещо конкретно бих го коментирал“, заяви Пенев.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P