Любо Пенев: Аз съм много взискателен и няма да се отклоняваме от посоката

Стефан Ралчев
Футболистите имат сили и са подготвени

Любослав Пенев даде пресконференция преди домакинството на ЦСКА на Арда от поредния кръг от Ефбет лигата на България.

„Обещанието, което давам, винаги е едно и също. Ще се работи максимално и по най-добрия начин в полза на отбора. И вчера гледах Локомотив с Царско село. Царско село десет дни няма да имат мач, което не е нормално. Програмата трябваше да бъде подредена по по-различен начин. Вчера казах на момчетата в съблекалнята, че съм доволен от това, което постигнахме през последната седмица. Разбраха моята концепция и какво трябва да се прави на терена във всеки един момент. Трябва да продължим в тази линия. Аз съм много взискателен и няма да позволя да се отклоняваме от начертаната посока. Най-вероятно ще има промени. Знам всеки един футболист в какво състояние е“.

„Промените ще са продиктувани от това, че имаме мач през два-три дни. Имаме хора с картони и това го имам предвид. За ЦСКА винаги целите са най-високи. Купата, титлата и Европа са ни приоритет. Футболистите имат сили и са подготвени. Очакваме добри резултати. Познавам отборите и треньорите им. Арда играе много сполучливо и добре. Неслучайно са в горната шестица и това трябва да се има предвид. Надявам се, че противниците също се съобразяват с нас. Аз съм реалист и трябва да знаем силните и слабите страни на противника“.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P