Любимото: Когато заложиш 12 мача и хванеш 11 от тях

Стефан Ралчев
Продължаваме да ви представяме интересни истории, свързани със залози. Понякога те са с радостен край заради печалби, но друг път се случва неизменното – загубите са част от играта…

Клиент на руски букмейкър е направил залог в права колонка от цели 12 мача! 8 от срещите са с пазар „Гол/Гол“, другите 4 са с „Краен победител“. Клиентът е заложил 10 000 рубли, които се равнавят на 221 лева.

Общият коефициент на фиша е 371,46, което означава, че потенциалната печалба се равнява на 3.71 милиона рубли – 82 341 лева или малко над 40 000 евро!

Да, но както се случва повечето пъти, залагайки в топ букмейкърите, пристига добре познатото ни клише – в права колонка винаги ще ти избяга 1 мач.

Точно това застига този клиент, хваща 11 мача, но 12-ият му бяга. Той е „Гол/Гол“ на Локомотива Загреб – Рапид Виена. Гостите от Австрия спечелиха с 1:0, като домакините така и не успяха да реализират.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P