Лудогорец – ЦСКА: Коефициенти, прогнози и къде да гледаме на живо

Стефан Ралчев
Двата тима играят на 27 февруари от 15:00

cska-lud

Лудогорец и ЦСКА се изправят един срещу друг в дългоочаквано дерби в Разград. Двубоят е на 27 февруари (събота) от 15:00 часа, като преди двубоя Лудогорец е лидер с 3 точки пред ЦСКА.

Къде да гледате на живо

Двубоят ще бъде излъчван на живо по телевизия Диема спорт. Ако нямате възможност да гледате срещата по този канал, екипът на Букмейкър Рейтинги ви предлага и да гледате мача на живо, напълно безплатно и без регистрация.

Гледайте мача на живо – ТУК

Формата на двата отбора

ЦСКА е в серия от 8 поредни победи, което до голяма степен доближи отбора до лидера във временното класиране. Неприятното за Лудогорец е загубата от Локомотив Пловдив с 2:3 в миналия кръг и именно това стопи половината аванс на тима на върха. Освен поражението от смърфовете в Пловдив, Лудогорец направи още една грешна стъпка в последните си мачове – тя бе още през есента срещу Арда (2:2). Видна е разликата при головата успеваемост на двата отбора. В досегашните 18 кръга Лудогорец има отбелязани 42 попадения срещу само 28 за ЦСКА. Продажбата на Али Соу на Ростов вероятно би била проблем, но пък още в дебюта си новото попълнение Жорди Кайседо отбеляза важен и победен гол срещу Черно море.

Коефициентите

А сега нека погледнем към коефициентите за двубоя, които са актуални към петък на обяд, около 24 часа преди срещата. Като цяло букмейкърите дават и то не малко предимство на Лудогорец и поставят ЦСКА в ролята на аутсайдер. Букмейкърът Palms Bet определя 2.08 за Лудогорец и 3.35 за ЦСКА, Bwin дава 2.20 срещу 3.10, Ефбет определя още по-висок коефициент за гостите от София – 3.45. Betwinner пък дава 2.11 срещу 3.28. Равенството тръгва от 3.00, минава през 3.10 и стига дори до 3.45 в Ефбет, като според мнозина е твърде вероятен изход.

betwinner-cska-lud

bwin-cska-lud

palms-cska-lud

Прогнози

Моята прогноза клони към равенство. То е и доста високо оценено от всички букмейкъри. Един от аргументите ми е, че в последните 6 мача двата отбора фиксираха равенство. Сега двубоят е доста важен, макар че няма да реши почти нищо в дългосрочен план. При евентуална победа на Лудогорец това би било наклонило везните в тяхна полза в по-сериозна степен, но при равенство нещата остават да се решат в хода на първенството. Смятам, че двата отбора по-скоро не биха рискували да допуснат грешки и да загубят и равенството ще бъде приемливо.

ВИДЕО прогноза на Ники Александров може да прочетете – ТУК

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P