Луд скандал е прогонил Кансело към Байерн Мюнхен

Стефан Ралчев
Футболистът поискал повече игрово време от Пеп Гуардиола

Скандал между Жоао Кансело и мениджъра на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола е поводът за изненадващия трансфер на португалеца в Байерн (Мюнхен).

футболни прогнози може да четете в Букмейкър Рейтинги

Вчера излезе изключително изненадващата информация за преминаването на крайния бранител в германския шампион, като Кансело ще играе първоначално под наем на „Алианц Арена“, след което баварците могат да откупят правата му срещу 70 милиона евро.

Според английските медии отношенията между Кансело и Гуардиола са се влошили след Световното първенство, като португалецът е бил много недоволен заради това, че игровото време, което получава напоследък, рязко е намаляло. Големият скандал се е разразил, след като Кансело е разбрал, че няма да бъде част от титулярния състав на Манчестър Сити за дербито с Арсенал от четвъртия кръг на ФА Къп.

Сити в момента спешно търси заместник на Кансело, като тази задача е доста трудна, тъй като остават броени часове до затварянето на трансферния прозорец. Източници от клуба обаче твърдят, че ситуацията е била такава, че португалецът задължително е трябвало да си тръгне.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P