Локомотив Пловдив виси с лиценза заради задължения

Стефан Ралчев
Клубът има да дава на НАП и футболистите си

Локомотив Пловдив има проблеми към този момент с получаването на лиценз за следващия сезон. Лицензирането е до 31 март, но към днешна дата клубът има 190 000 лева дълг към НАП, а освен това според информациите дължи 3 месечни заплати на футболистите си.

На 20 март е станало дължимо и възнаграждението за месец февруари. На „Лаута“ не са получавали заплати от декември, което също може да натежи за лиценза. Отделно собственикът Христо Крушарски дължи премии и разходи за квартири на някои от играчите.

Според вестник „Тема спорт“ част от футболистите вече са прибегнали до заеми от роднини и приятели, но въпреки това отборът продължава да е в челото на класирането и да продължава да показва изключително приятен и резултатен футбол.

Шефът Христо Крушарски не се е появявал на стадиона от доста време, като не е посещавал и последните мачове. Ако ситуацията продължи по същия начин, не е изключено да се стигне до бойкот на тренировки.

В крайна сметка Локомотив Пловдив има по-малко от 10 дни, за да пооправи задълженията си, ако иска да вземе лиценз за следващия сезон.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P