Локо София представи партньорството си с Betano

Стефан Ралчев
Договорът между двете страни е за три години

Футболният Локомотив София представи днес официално най-новия си партньор и основен спонсор. Това е букмейкърът Betano. Железничарите ще излязат с емблемата на Betano още в мача с ЦСКА на 13 февруари 2022 в българската Първа Лига.

Бетано.бг предлага високи коефициенти за българските мачове

„Горд съм, че именно Локомотив София е първият български клуб, на който доказаната на международния пазар компания става спонсор. За мен Локомотив не е просто клуб, а е кауза. Затова Betano е повече от генерален спонсор – стабилен партньор, с който заедно ще развиваме каузата Локомотив София. Убеден съм, че заедно ще постигаме целите си и това е само началото на устойчиво и успешно партньорство”, обяви собственикът на „червено-черните“ Иван Василев.

„Изключително съм радостен, че имам възможността да обявя партньорството с огромен клуб като Локомотив, който има много фенове и традиции. Договорът е за 3 години. Това е клуб със страхотна футболна история. Целите и ценностите ни като компания се препокриват с тези на клуба. В момента не преговаряме с други отбори. Концентрираме се с първия ни партньор. С нетърпение очакваме да празнуваме победи и да реализираме социални инициативи заедно. Това спонсорство ясно подчертава нашата силна ангажираност към българския пазар и подкрепата за българския спорт и българското общество „- каза Цветин Йорданов, регионален директор на Kaizen Gaming за България.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация