Локо София и Станислав Генчев се разделят

Стефан Ралчев
Наставникът напуска след края на сезона

Локомотив София и треньорът Станислав Генчев ще се разделят след края на сезона, разбра „Тема Спорт“. Договорът на наставника е само за 1 година. И специалистът няма да го поднови.

Бетано спортни залози ви дава възможност за атрактивни печалби

Локо направи много силна есен, като победи у дома Левски и Лудогорец, а с ЦСКА стигна до равенство. През пролетта обаче железничарите изпуснаха парата и записаха срамни резултати в „Надежда“ – 0:6 от ФК ЦСКА 1948 Сф и 1:4 от Хебър. Именно след последното поражение феновете на клуба се нахвърлиха върху собственика Иван Василев, който в сряда обяви, че се оттегля на първи юни. Тогава ще спре издръжката, а за нейното осигуряване трябва да се погрижат привържениците.

От Локомотив вече се оглеждат за наставник, който да води състава през следващата кампания. Нещата обаче изведнъж могат да се окажат в застой, ако наистина Василев спре финансирането на червено-черните.

През зимата сериозен интерес към Генчев имаше от Ботев Пловдив. Тогава канарчетата трябваше да платят обезщетение на Локо, за да го вземат. След края на кампанията това обаче няма да е така. Шефовете на Ботев обаче имат и други варианти. Те дори са опипвали и почвата около това Станимир Стоилов да се завърне на „Колежа“. Засега обаче погледът на Мъри, който през миналия месец напусна Левски, е насочен към чужбина. Не е тайна, че той е опция пред гръцкия Арис. А в местните медии Стоилов съобщи, че би се съгласил да застане начело на някой от водещите местни тимове.

В момента Локо се готви за домакинството на Арда, което е утре от 17:30 часа. На 10 май, сряда, на железничарите предстои полуфинала-реванш за купата срещу ФК ЦСКА 1948 Сф, който е от 19:00 часа в Бистрица.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P