Локо София си партнира с компания за криптовалути, чака и букмейкър

Стефан Ралчев
Гръцкият сайт за залози ще стане спонсор на клуба през февруари догодина
Локомотив София

Локомотив София

Локомотив (София) представи официално партньорството си с компанията за криптовалути UssCyber. Идеята на UssCyber е представянето на даден тим на и извън терена да се отрази на стойността на криптовалутите, които феновете могат да купуват и да помогнат на любимия си тим.

Босът на столичните железничари Иван Василев призна също така, че от февруари клубът от „Надежда“ ще има гръцки спонсор, който е голяма букмейкърска компания. Името на спонсора вече фигурира на календара на отбора за 2022 година. Почти сигурно става въпрос за букмейкъра Betano [Stoiximan], която най-вероятно ще получи лиценз.

Четете прогнози за мачове днес в Букмейкър Рейтинги

„Изградихме една от най-големите блокчейн платформи в света, базирана на спорта. Създадохме нова криптовалута, която се базира на бъдещо представяне на клубовете. Платформата е хибридна, използваме най-модерната технология в света. Платформата вече работи, в понеделник ще представим как може да свалите приложението и къде може да купите монетите. Колкото по-скоро си го свалите, толкова по-добре за вас. Готови сме да действаме“, каза изпълнителният директор на компанията Мишел Пасифико.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P