Левски все по-близо до бразилски нападател

Стефан Ралчев
Сините чакат Велтон

Много скоро Левски ще се сдобие с трето ново попълнение. „Сините“ чакат бразилския нападател Велтон. 24-годишният футболист в момента води преговори, за да скъса отношенията с настоящия си клуб – третодивизионния Ботафого-ПБ.

Печелете, като правите Палмс Бет залози на спорт на мачовете на Левски

Те са на финалната права, а според медиите в страната на кафето вече има споразумение. Нападателят има договор с клуба до лятото, но той ще бъде разтрогнат, пише „Тема спорт“.

От този отбор в Левски дойде защитникът Цунами, който парафира за 2.5 години. Вчера бранителят се прибра в Бразилия, където ще прекара празниците, след което е очакван отново в България за началото на подготовката, която започва на 3 януари. Два дни по-късно воденият от Станимир Стоилов тим ще отпътува за Анталия, където ще се подготвя повече от месец.

Велтон вече се е договорил с Левски. Веднага, след като разтрогне, офанзивният играч ще пътува за София. Договорът му също ще е за 2.5 години. Вчера от Ботафого-ПБ обявиха на кои играчи със сигурност ще разчитат за следващата кампания. Отделно бе публикуван списък с футболисти, които имат действащи контракти, но най-вероятно ще напуснат. Сред едно от петте имена е именно Велтон, обяви jornaldaparaiba.com.br.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация