Левски трети по възможност да стане шампион въпреки кризата

Стефан Ралчев
Любителите на залозите и най-вече на българското първенство могат да залагат кой ще стане шампион през настоящия сезон.

titla-koef

От началото на сезона изминаха едва 4 кръга, но два от българските букмейкъра – Efbet и Winbet, вече определиха коефициенти за шампион.

Съвсем логично Лудогорец е фаворит според заложните къщи. И в двете родни компании разградчани получават коефициент за 10-та поредна титла 1.07. Доста интересен и примамлив е коефициентът за титла на ЦСКА – 8.00. Червените са лидери в класирането въпреки че са изминали едва четири кръга. Според очакванията на специалистите именно ЦСКА и тази година ще бъде основен конкурент на Лудогорец за първото място.

Изненадващо или не, но Левски получава трети по възможност шанс да спечели титлата от всички отбори в елита. Ставката за „сините“ е 10.00 и на практика не е толкова по-ниска от тази на ЦСКА. А на всички е ясно, че клубът от Герена преминава приз може би най-тежката криза в историята си. Едва в четвъртия кръг Левски записа първа победа за шампионата, след като надви Монтана като гост с 4:0 и се изкачи в средата на класирането.

Този ход на букмейкърите може да се определи за изненадващ и поради още един факт. Локомотив Пловдив, който за последната 1 календарна година спечели три трофея – две купи и една суперкупа на България, е след Левски като възможност да стане шампион. Смърфовете получават коефициент 17.00, което на фона на представянето им в последната година е учудващо.

На практика това са Топ 4 на отборите с реалистични възможности за титла според букмейкърите. Следват Берое и Славия, които имат коефициент 50.00 за първо място, Черно море, Ботев Пловдив и т.н.

efbet-titla

winbet-titla

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P