Левски търси спешно нов треньор

Стефан Ралчев
Тежката ситуация в Левски продължава и загубата от Царско село с 0:1 в последния кръг още повече влоши картината на „Герена“.

todorov

Ръководните фактори в клуба вече обмислят смяна на треньора Георги Тодоров, научи Букмейкър Рейтинги.

След първите три кръга „сините“ са в зоната на изпадащите само с 1 точка след равенство срещу Арда и две домакински загуби (от Берое и Царско село). Това е най-слабият старт в цялата история на Левски (само една точка след първите три кръга), а на всичкото отгоре отборът все още няма победа на „Георги Аспаруход“ през календарната 2020 година.

Постоянните оправдания на настоящия наставник преливат чашата на търпението, както на ръководството, така и на феновете, които открито негодуваха след поражението от Царско село вчера насред „Герена“.

Ясно е, че финансовото положение в Левски е критично и много малко специалисти биха се съгласили да работят за символично възнаграждение, но промяната е повече от наложителна. Доводите, че отборът се гради в движение и Георги Тодоров не разполага с качество започват да изнервят и шефовете.

Единият вариант пред Наско Сираков е сравнително по-млад треньор, като е много възможно Георги Тодоров да остане в ролята на помощник и съветник, докато евентуално се стабилизира ситуацията. Синята легенда вече има няколко имена за заместници на настоящия треньор, някои от тях са любопитни и са минали през „Герена“…

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P