Левски стартира с равенство в контролите

Стефан Ралчев
Сините направиха 1:1 срещу полския Гурник Забже

Левски стартира 2022 година с равенство срещу Гурник Забже. Двата тима изиграха контрола в турския курорт Белек, като двубоят завърши при резултат 1:1.

Поляците поведоха с гол на Пьотр Кравчук от фаул в 82-ата минута. Малко преди края на редовното време на втората част Левски изравни от дузпа, като точен бе централният защитник Хосе Кордоба.

Вижте какви бонуси предлага Palmsbet

Преди почивката двата тима си размениха по няколко добри положения, като Гурник вкара гол още в 3-ата минута, но попадението бе отменено заради засада. През второто полувреме поляците бяха по-активният тим и стигнаха до доста добри положения пред вратата на Пламен Андреев. Младият страж обаче демонстрира страхотен рефлекс и спаси тима си от попадение на няколко пъти.

В крайна сметка Гурник поведе в 82-ата минута. Цунами извърши фаул пред наказателното поле на Левски, като зад топката Пьотр Кравчук, който стреля, стената се пропука и той не остави никакви шансове на Пламен Андреев.

Малко преди края на редовното време „сините“ изравниха. Футболист на поляците игра с ръка в пеналта и съдията веднага посочи бялата точка. Зад топката застана Хосе Кордоба, който с прецизен изстрел в левия ъгъл се разписа за 1:1.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P