Левски стартира преговори със Станимир Стоилов

Стефан Ралчев
Клубът обаче има и резервни варианти

станимир стоилов

Днес ръководството на Левски ще започне преговори със Станимир Стоилов. Той е вариант №1 на “сините” за нов наставник, който да поеме тима и да го извади от незапомнената криза, в която е изпаднал, пише “Тема спорт”. Столичани обитават дъното на класирането, като след 5 кръга имат само 1 победа и 4 загуби.

Палмс Бет ви дава възможност за високи коефициенти за мачовете на Левски

Веднага след неубедителния старт на кампанията Стоилов излезе на дневен ред. С него се срещнаха феновете от една от фракциите. Разговори специалистът имаше и с човек на бъдещия спонсор на клуба. Желанието на треньора е да има стабилен бюджет, играчите да си получават навреме заплатите, както и да бъдат привлечени трима набелязани от него футболисти. Сега ще стартират и официални преговори. Мъри за последно бе начело на Казахстан, който води до януари 2019 година. След това той не е водил отбор.

Стоилов бе вариант за Левски още през лятото – той влизаше в плановене на кандидат-купувача на клуба Джоузеф Диксън, но до сделка между англичанина и Наско Сираков не се стигна.

При провал в преговорите със Станимир Стоилов, “сините” ще се насочат към други две опции – Александър Томаш и Николай Киров. Опознавателни разговори с тях вече са водени от хора, близки до “Герена”. Томаш в момента е безработен, след като през лятото си тръгна от изпадналия Етър. Той обаче е бивш футболист на ЦСКА и не е ясно как ще бъде приет от феновете. Киров пък има договор с Арда и за момента тръдро заявява, че не смята да си тръгва от Кърджали.

Варианти още са Стойчо Стоев и Емил Велев-Кокала.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P