Левски с още едно красиво попълнение (СНИМКИ)

Стефан Ралчев
Левски се сдоби с няколко нови футболисти в последните седмици. Селекцията бе по настояване на новия треньор Славиша Стоянович. Покрай новите играчи обаче в София пристигат и не по-малко интересни и любопитни футболни половинки. Една от тях е Ерика Голубева…

Ерика е половинка на един от новите на „Герена“ – Богдан Вашчук. Блондинката е истински диамант, на който ще се радват на „Герена“.

Госпожица Голубева също е естонка, родена е на 28 октомври в град Талин и е само на 20 години. Вероятно съвсем скоро Голубева ще заживее при футболиста в София.

Любопитното е, че Вашчук за последно игра в латвийския ФК Рига, който преди няколко седмици премери сили с ЦСКА в Лига Европа. Мачът в Рига завърши със страшно меле, в което главен герой бе именно Вашчук. Той и съотборникът му Володимир Байенко се сбиха с играчите на „червените“ Николай Бодуров и Кристиян Малинов, заради което всички отнесоха по 3 мача наказание.

Сега Вашчук вече е в Левски и доведе със себе си и очарователната си половинка. Ерика Голубева вече изгледа първия си мач на стадион „Георги Аспарухов“ – победата в събота вечерта над Берое с 1:0. Любимият й обаче не бе в групата и се очаква да дебютира за „сините“ след паузата за мачове на националните отбори.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация