Левски с още едно красиво попълнение (СНИМКИ)

Стефан Ралчев
Левски се сдоби с няколко нови футболисти в последните седмици. Селекцията бе по настояване на новия треньор Славиша Стоянович. Покрай новите играчи обаче в София пристигат и не по-малко интересни и любопитни футболни половинки. Една от тях е Ерика Голубева…

Ерика е половинка на един от новите на „Герена“ – Богдан Вашчук. Блондинката е истински диамант, на който ще се радват на „Герена“.

Госпожица Голубева също е естонка, родена е на 28 октомври в град Талин и е само на 20 години. Вероятно съвсем скоро Голубева ще заживее при футболиста в София.

Любопитното е, че Вашчук за последно игра в латвийския ФК Рига, който преди няколко седмици премери сили с ЦСКА в Лига Европа. Мачът в Рига завърши със страшно меле, в което главен герой бе именно Вашчук. Той и съотборникът му Володимир Байенко се сбиха с играчите на „червените“ Николай Бодуров и Кристиян Малинов, заради което всички отнесоха по 3 мача наказание.

Сега Вашчук вече е в Левски и доведе със себе си и очарователната си половинка. Ерика Голубева вече изгледа първия си мач на стадион „Георги Аспарухов“ – победата в събота вечерта над Берое с 1:0. Любимият й обаче не бе в групата и се очаква да дебютира за „сините“ след паузата за мачове на националните отбори.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P