Левски с ново лого на екипите си за пролетта

Стефан Ралчев
Левски е вечен – ще грее на сините екипи

Екипите на Левски ще имат нов дизайн през пролетта. Това обяви Наско Сираков на днешната пресконференция. Според думите на боса на „сините” генералният спонсор на клуба – PalmsBet, се отказва от правото си да поставя своето лого върху екипите на тима.

Така на екипите ще стои надписът ЛЕВСКИ Е ВЕЧЕН, чието име е кампанията, която стартираха днес „сините“.

В Букмейкър Рейтинги може да видите офертите на Palms bet

„Искам да благодаря на нашия спонсор Палмс Бет, които се отказаха от тяхното лого да стои на гърдите ни. Мисля, че за пръв път един отбор ще изиграе цял полусезон с мотото на кампания, а именно „Левски е вечен“, каза Наско Сираков.

„Тази кампания я приемам така – Левски да стъпи на здрава почва. И аз, и Мъри Стоилов сме доказали от 2004 до 2008 г., че можем да направим печеливш финансово клуб. Правили сме го и знаем как да го направим и сега. Искаме малко повече сигурност, спокойствие и време. Левски ще бъде най-младият отбор в първенството и ще бъде един от най-добрите. Това искат нашите фенове и им гарантирам, че ще го видят във всеки мач. Не може да се печели всеки мач. Привържениците искат нашите футболисти да си оставят кожата на терена във всеки мач и ако го правят, феновете по 15 минути след мач ще ги аплодират.

Искаме да направим заедно с привържениците първата голяма стъпка към това възраждане. Можем да минаваме през тежки времена, но винаги ще сме с привържениците. Левски е вечен и това е името на кампанията. Аз съм пазител на акциите на Левски, а мажоратирни собсвеници станаха абсолютно всички фенове на този клуб. Аз не съм вечен, Левски е вечен. Задачата ми е след време да намеря друг пазител и преносител на акциите.Смятам, че няма по-добър пазител на акциите от феновете на този клуб. Тук не става въпрос за пари. Колкото повече от нашите привърженици повярват в сдружението, това е по-добре за клуба. Ако с Мъри не успеем да ги убедим в проекта, това е най-големия ми провал. На никой от привържениците не трябва да му минава през главата, че шепа хора иска да обсебва акциите. Затова искаме при създаването на това сдружение, да има представителност. Аз ще съм първият член на това сдружение. Там ще влязат жена ми, децата и внуците ми“, завърши шефът.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P