до 200 лв начален

бонус спорт

Вземи бонус

Левски с декларация след скандалите: Не омаловажавайте труда ни, искаме уважение…

Стефан Ралчев
Надяваме се финалът да стане празник

Ръководството на баскетболния Левски излезе с официално становище след разразилите се скандали вчера по време на Купата на България в Арена София. След полуфинала срещу Черноморец, спечелен от сините, представители на бургаския клуб изригнаха в несъгласие със съдийството. Треньорът Васил Евтимов нарече случилото се „цирк и нагласен мач, за да може Левски да играе финал“.

Четете в Букмейкър Рейтинги футболни прогнози за днес и утре

Ето какво пишат от Левски

От името на баскетболисти, треньорски щаб и ръководство на Левски, бихме искали да споделим с вас следното:

Не сме съгласни по този начин да се омаловажава трудът ни, както на играчите, така и на треньорите. Мислим, че всички положихме много усилия, в хода на целия сезон, и въпреки огромните трудности, постигнахме един невероятен успех с класирането си на финал за Купата на България. Смятаме, че нашата игра, нашите качества, нашата работа, са причина Левски утре да е финалист и да се бори за трофея. Всеки, който твърди противното, по наше мнение проявява огромно неуважение към баскетбола като игра. Не искаме да влизаме в полемики, но държим на уважение към нас и труда, който полагаме всеки ден и знаем, че и съперниците го правят също!

Ние безкрайно уважаваме отбора на Черноморец, старши треньора Васил Евтимов, който също е носил екипа на Левски, и работата в баскетбола в град Бургас. Надяваме се на подобно отношение и призоваваме към взаимно уважение.

Левски винаги търси причините за загубите си в своята игра и представяне на първо място, и в този случай не бихме искали фокусът да се измества върху външни фактори. Няма да се оправдаваме никога и искаме да срещаме подобно отношение от останалите.

Също така бихме искали да обърнем внимание и на БФБаскетбол, към отношението към нашия състезател Серхий Павлов, който бе нападнат вербално от представител на ръководството на Черноморец, уважавана фигура в нашето общество. Само навременна намеса на нашия щаб предотврати и физически контакт между двамата. Серхий Павлов и никой баскетболист, треньор, човек, не заслужава подобно отношение, и бихме искали федерацията и компетентните органи да обърнат внимание на ситуацията.

Надяваме се финалът да стане празник, за нас е чест да сме там и ще оставим за пореден път всичко на терена за победата!

Бъдете с нас в битката в петък, 24 март, 19.00 часа в Арена София!

Само Левски!

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P