Левски с антирекорд до момента през сезона

Стефан Ралчев
Сините са първият отбор с изпуснати три дузпи

Дузпите продължават да са ахилесовата пета на Левски през сезона. “Сините” станаха първият тим през настоящата кампания в елита, чиито футболисти са изпуснали 3 наказателни удара.

palms bet бонус код ви дава възможност за допълнителни бонуси и промоции

От бялата точка бившият национал Ивелин Попов не реализира във втори шампионатен двубой. Първият му пропуск бе на 12 ноември 2022 година при домакинската загуба с 1:2 от Славия. Това се случи в 55-ата минута, след като самият той бе открил резултата, а ударът му бе отразен от вратаря Светослав Вуцов. Впоследствие тимът от “Герена” допусна пълен обрат.

Следващият пропуск от 11-те метра бе на Андриан Краев на 11 март тази година. В 5-ата минута от началото на домакинството срещу Ботев (Враца) при резултат 0:0 халфът прати топката в аут. Този пропуск обаче не се оказа решаващ, защото “сините” биха с 2:0.

Дузпата срещу ЦСКА бе седмата в полза на тима от “Герена” от началото на първенството – повече, отколкото са свирени за всеки от останалите отбори в елита. С по шест наказателни удара в своя полза са ЦСКА и ЦСКА 1948. Левски обаче продължава да е единственият, срещу който съдиите не са посочили бялата точка.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P