Левски: Продължаваме да се борим за професионалния си лиценз

Стефан Ралчев
Наско Сираков ще даде пресконференция

Официалният сайт на Левски публикува мнение от името на клуба по повод последните събития и информации, че ситуацията се влошава. Според различни медии ръководители на „сините“ са обмисляли на проведен Управителен съвет евентуален отказ от професионалния лиценз, с което отборът да продължи участието си във „В“ група, за да бъдат минимизирани разходите.

Не е тайна, че Левски продължава да има огромни финансови проблеми – особено стари задължения, които все още „висят“ на клуба.

Ето какво написаха в официалния сайт на Левски:

Левскари,

Обръщаме се към Вас директно и открито, призовавайки Ви да не се подавате на „провокативни“ новини. Уверяваме Ви, че Клубът продължава да води с всички сили битката за своя професионален лиценз.

Спазвайки своето обещание за откритост и прозрачност, в седмицата на най-святия християнски празник – Великден, мажоритарният собственик на „ПФК Левски“ Наско Сираков ще представи пред синята общественост всички подробности около случващото се в „ПФК Левски“.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация