Левски не е търсил нов директор

Стефан Ралчев
Към този момент Наско Сираков няма друга опция за поста

Наско Сираков на този етап няма опция за нов изпълнителен директор на Левски, ако се стигне до раздяла с настоящия човек на този пост Иво Ивков. Това довериха близки до собственика на клуба. Двамата са в обтегнати отношения, след като директорът остро разкритикува публично начина на ръководене на клуба от „висшето ръководство“.

Вижте нашето Palmsbet Ревю за повече детайли относно бонуси и промоции от букмейкъра

Възможно е Сираков да не приеме евентуална оставка от изпълнителния директор, като една от причините е, че на този етап не вижда достатъчно подготвен специалист по материята. А според хора от „Герена“ собственикът изобщо не е търсил нов човек за поста, тъй като е получил индикации, че Станимир Стоилов няма да приеме никак добре подобен развой на събитията и може да постави и своето бъдеще на „Герена“ под въпрос.

Самият Иво Ивков в момента под пара оформя документацията по втория пакет документи за защита на лиценза на Левски. Първата част, която касае само финансовите дела в клуба, бе изпратена към канцелариите на УЕФА преди домакинския мач с Лудогорец в края на февруари.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P