Левски и Palms Bet с нов договор за 5 г.: Ще има много промени на Герена

Стефан Ралчев
Ще участваме във взимането на решенията, каза представителят на букмейкъра

левски-палмс-бет

Левски и Палмс Бет онлайн обявиха официално подписването на нов спонсорски договор. Той е за следващите 5 години, като финансовите подробности бяха запазени. Изпълнителният директор на букмейкъра Лъчезар Петров и Наско Сираков дадоха днес съвместна пресконференция. А утре (31 август) е и Общото събрание на клуба, което се очаква със сериозен интерес заради задаващите се промени с оглед и новия договор.

„Ще работим в няколко насоки за развитието и стабилизирането на клуба, както финансово, така и структурно. Ние нямаме спортно-техническа експертиза и в този аспект разчитаме на опита на г-н Сираков. Вярваме, че експертизата, която ние имаме, ще допринесе за това Левски да започне да функционира нормално като футболен клуб, не само като резултати, но и като администрация, което за нас е от голямо значение, тъй като ако има работеща администрация, това е предпоставка спортно-тихнически нещата да действат добре. Утре на Общото събрнание на акционерите ще покажем рамкова структура с нови отдели и тяхното функциониране. Това включва човешки ресурси, създаването на нови отдели, разписването на план за функционирането на тези нови отдели“, каза Лъчезар Петров.

Той добави: „Преди договорът да стане факт, се запознахме с финансовата картина в Левски. Едно от най-спешните неща, които ще направим, е да изготвим финансов и погасителен план в Левски. Първо ще погасим най-належащите задължения, а после и останалите, като ще изплащаме и текущите задължения. Ще се помъчим да променим модела от последното десетилетие. В 21-ви век футболът е бизнес и той трябва да е изграден добре, за да не изпитва затруднения и да носи печалба“.

„Към момента няма да придобиваме акции в Левски. Ние обаче ще участваме във вземането на решения в клуба. По отношение на срещата със Станимир Стоилов, мястото ми там е да му обясня как виждаме развитието на клуба и как ще променим структурата му“, заяви твърдо Петров.

Изпълнителният директор на букмейкърската компания също така сподели и по какъв начин новите структури в Левски ще помагат на клуба: „Вече имаме определен бюджет. Започваме да изграждаме нови отдели, които да помогнат в търсенето на нови спонсори, за да стабилизираме клубът. Ние ще поемем основната част от задълженията към служителите на Левски. Тези структури, които ще създадем, ще бъдат на разположение на клуба, като за тяхното създаване ще се консултираме с г-н Сираков“.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P