Левски и Palms Bet подновиха партньорството си

Стефан Ралчев
Добра новина обяви днес ръководството на Левски…

Един от водещите букмейкъри в България – Palms Bet, продължава партньорството си с Левски. Логото на компанията ще бъде на десния ръкав на фланелките, като футболистите ще дебютират с новата екипировка в дербито срещу ЦСКА на 18 декември.

Двете страни подновиха партньорството си, което имаха до момента, като пред медиите застанаха изпълнителният директор на Левски Павел Колев и членът на борда на директорите на Palms Bet Лъчезар Петров. Изпълнителният директор на футболния клуб Павел Колев обяви при подписването на новия договор, че финансовото състояние на „сините“ съществено ще се промени.

„Те търпеливо изчакаха падането на първата карантина. Продължихме разговорите от февруари. Подписахме този рекламен договор, който на практика е вече реализиран. Преди няколко седмици започнахме да обсъждахме продължението на този договор. Резултатът от тези обсъждания е факт. Той е с продължително от 1 година. Надяваме се на добър резултат. Дано да работим по-активно заедно, да организираме заедно събития“, обяви Павел Колев.

„Радостен сме, че можем да обявим разширяването на нашето партньорство. Доволни сме от първия договор. Бързо взехме решението да го продължим. Беше въпрос на размяна на няколко мейла. Виждате, че нашето лого присъства на десния ръкав на фланелката. За нас беше важно в трудния момент за клуба да продължим да помагаме. Новият договор е до края на 2021 година. С подписването на този договор Palms Bet не държи да е ексклузивен спонсор. В момента работим по проект, който е изцяло насочен към феновете. Благодаря за бързата комуникация. Не е тайна какво е марката Левски в България. Ние получаваме възможноста да се позлзваме от привилегиите, които „Левски“ носи“, коментира Лъчезар Петров.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P