до 200 лв начален

бонус спорт

Вземи бонус

Левски договори спешната продажба на Кордоба

Стефан Ралчев
Сините трансферират защитника в Русия

Ръководството на Левски е на финални преговори с руския Сочи за трансфера на Хосе Кордоба. До изходящия трансфер се стигна след пропадналата сделка за смяна на собствеността и отказа на „Спорт Рипъблик“ от придобиване на мажоритарния пакет акции на клуба. Сега на „Герена“ са взели мерки и ще се опитат да продадат най-конвертируемите си футболисти.

Палмсбет предлага атрактивни коефициенти и бонуси за клиентите си

Бившият отбор на Ивелин Попов Сочи изпрати през януари официална оферта за панамския национал на стойност над 2 милиона евро, но „сините“ отказаха да го продадат с мотива, че искат да запазят основните си играчи и да градят шампионски отбор. Вече нещата не стоят така и от „Герена“ са позвънили на руския тим, за да информират, че до сделка може да се стигне.

Трансферният пазар в Русия приключва на 22 февруари и се очаква всичко по преминаването на Кордоба в отбора да се финализира в следващите дни. Клубът от черноморския курорт ще плати по-малко от предложената преди това сума, но „сините“ са доволни от парите, които ще приберат за него. Трансферът ще се осъществи с преминаване под наем на Кордоба в Сочи.

Сериозна оферта за бранителя пристигна и от американския Ню Йорк Сити. В САЩ пазарът е отворен до 24 април, но за момента панамският национал се е запътил към Сочи. Централният защитник дойде като свободен агент на „Герена“ през септември 2021 година и сега Левски ще прибере солидна сума от продажбата му.

Интерес към футболисти на Левски не липсваше през зимния трансферен прозорец. Официална оферта на „Герена“ дойде и към Андриан Краев. Унгарският МОЛ Фехервар искаше да го привлече, но до трансфер не се стигна, а пазарът в тази страна затвори вчера. Запитвания от чужди клубове имаше и към Ноа Сонко Сундберг, Уелтон и Илиян Стефанов. Един от тримата също може да бъде трансфериран в близките дни.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P