Левскар събра на една маса Лили Иванова с Наско Сираков и Илиана Раева

Стефан Ралчев
Тити Папазов подари баскетболната Купа на примата

В петък вечер известният левскар Евгени Кръстев събра в изискан столичен ресторант на вечеря най-великата ни естрадна певица Лили Иванова и семейство Сиракови – мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков и неговата съпруга Илиана Раева, която е президент на Българската федерация по художествена гимнастика.

Палмсбет предлага специални бонуси за мачовете на Левски

Най-големият глас на българската естрада направи жест, като се включи в кампанията за превод на средства към сметката за НАП за спасяването на клуба.

Наско Сираков и Илияна Раева благодариха на примата на българската естрада и я запознаха със ситуацията в клуба и какви действия се предприемат по темата.

Тримата бяха изненадани от президента на баскетболния Левски Константин Папазов, който в тази вечер спечели Купата на България по баскетбол, в драматичен финал срещу ЦСКА в „Арена София“.

Тити направи огромен жест и подари 14-килограмовата Купа на Лили Иванова, която благодари и малко по-късно се обърна с поздрав към баскетболния клуб, който завоюва високото отличие.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P