Легендарният Петър Василев-Петела коментира мачове от Световното

Стефан Ралчев
Журналистът ще бъде в студиото в София за Мондиала

Снимка: Букмейкър Рейтинги/Стефан Ралчев

Легендарният футболен телевизионен коментатор Петър Василев-Петела ще коментира мачове от наближаващото Световно първенство в Катар.

Поредният Мондиал стартира на 20 ноември с мача на откриването между домакина Катар и Еквадор, а финалът е насрочен за 18 декември в град Лусаил.

Както е известно, двубоите от Световното първенство ще бъдат излъчвани пряко по БНТ и каналите на Нова Броудкастинг груп, които са разделили двубоите поравно.

От страна на БНТ коментатори от Катар ще бъдат Ивайло Ангелов, Стефан Георгиев, Илиян Енев, Никола Ибришимов, а коментарите от София ще са поверени на Петър Василев, Калин Гугов, Радостин Любомиров и Иво Бързаков.

Иначе за самото Световно БНТ подготвя три ежедневни предавания – сутрин по БНТ 1 от 9.05 часа до 9.25 часа, зрителите ги очаква живото студио с Радостин Любомиров – „Сутрин със Световното първенство по футбол“. В него ще гостуват популярни лица – певци, актьори, инфлуенсъри, общественици, модели, които ще правят кратък обзор на изминалия ден със забавни моменти от социалните мрежи, свързани със Световното първенство по футбол.

В дните, в които БНТ не излъчва ранния мач от 12.00 ч., ще има специално обедно предаване „Днес на Световното първенство по футбол“ от 11.30 часа до обедната емисия „По света и у нас“. Третото футболно предаване е запазената марка на БНТ – „Трето полувреме“. Преди и след всеки мач в позицията на водещи ще се редуват Илиян Енев и Иво Бързаков, а специално участие в студиото ще взима един от най-популярните инфлуенсъри и лица, познати от телевизионния екран – Андреа Банда Банда.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация