Легендарният Георги Василев стана директор в Етър (Велико Търново)

Стефан Ралчев
Гочето ще помага на треньорския щаб

Именитият български треньор Георги Василев е новият спортен директор на Етър, съобщиха от клуба. Той бе представен на футболистите преди днешната тренировка от председателя на Управителния съвет на клуба Деян Куздов.

Нашето Winbet Ревю ще ви запознае с всички детайли за промоции, бонуси и функционалности

„Георги Василев е новият спортен директор на клуба. Краткосрочната цел е отборът да постигне максимума в следващите мачове и да изпълним това, което е по силите ни към момента – минимум участие в баража, а при добро стечение на обстоятелствата да влезем директно. Господин Василев ще помага с опита си на спортно-техническия щаб, на треньорите и футболистите. Той е един от малкото хора, които в този момент могат да вдъхнат увереност и да вдигне отбора“, коментира Деян Куздов.

„Идвам с най-голямото желание да помогна с присъствието си на спортно-техническото ръководство, на което твърдо стоя зад гърба им, с уважението, с което се отнася към мен ръководството на клуба. Желанието ми е в тази кризисна ситуация, в която се намира Етър, да направим максимума, за да не пропуснем годината. Това няма да е много лесно, защото другите отбори вече усетиха това колебание и се амбицираха. Миньор и Хебър ще са много сериозни конкуренти в последните кръгове. А моето присъствие и перспектива са две различни неща. Присъствието – от гледна точка на оставащите три мача, перспективата в бъдеще – аз съм си във Велико Търново и като има полза от мен, ще ме ползват. Най-важното е да се вдигне настроението и сплотеността на играчите. Ще помагам със съвети на Веселин Великов, дано решаваме нещата семпло и бързо“, коментира Георги Василев.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P