до 200 лв начален

бонус спорт

Вземи бонус

Лечков: Престанете да наричате Бербатов кандидат президент, ние си избрахме президент

Стефан Ралчев
Извинявам се, бях доста толерантен досега, но вече няма да е така

Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков отвърна на критиките след двете поредни загуби от Черна гора и Унгария на старта на европейските квалификации. Част от тях дойдоха от Димитър Бербатов и екипа му.

Четете нашите прогнози за футбол

„Престанете да казвате кандидат-президента Бербатов! Отдавна си избрахме президент. Ако бяхме победили Черна гора, толкова много специалисти нямаше да излязат от дупките си. На моменти имам чувството, че гледаме различни мачове. Аз години наред казвам нещата такива, каквито са, гледам реално. Но някои хора, които имат мераци да управляват, прекаляват. Уважавам тези, които правят нещо за футбола, влагат времето си, сърце, пари, правят го с любов“, каза Лечков пред БНТ.

„Унгарците са много напред. Знаете ли в нашия отбор кой взима най-висока заплата – Кирил Десподов. А капитанът на унгарците Доминик Собослай получава 10 пъти повече от него. И ние искаме да се сравняваме с тях… Да не говорим за базите и стадионите, които се направиха в Унгария от Виктор Орбан. При нас държавата я няма, абдикирала е от спорта. Първенството ни също куца. И се явяват разни хора, на които им давате право да говорят и да критикуват. Извинявам се, бях доста толерантен досега, но вече няма да е така“, добави той.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P